Selecteer een pagina

Teyba helpt jouw.

Wij zijn een bedrijf dat zich zo breed mogelijk probeert op te stellen, zodat wij in veel gevallen iedereen uit de brand kunnen helpen op een vakkundige wijze! Het is voor ons belangrijk om alles netjes en vakkundig te installeren, zodat de klant, maar ook de monteur tevreden is. Bij al onze werkzaamheden staat veiligheid op één, zowel tijdens, maar ook als we het werk achter laten. Na het leveren van werk wordt alles op professionele wijze getest en verlaten wij het werk pas bij 100% zekerheid. Overleg met de klant is vrijwel altijd van toepassing en wij zullen altijd werken naar de wens van de klant, zover dat mogelijk is. Is dat niet het geval, bespreken wij duidelijk met de klant hoe wij een andere oplossing hebben, zodat er niks onverwachts geproduceerd wordt.

Neem uitgebreid een kijkje in onze diensten en voor overige vragen over diensten kunt u contact opnemen met ons.

Water & gas

Aanleggen van complete installaties, Teyba is een erkend water- en gasinstallatiebedrijf.

Centraleverwarming

Aanleggen van Cv installaties, vervangen van radiatoren en cv ketels. Ook doen wij onderhoud aan cv ketels, en verhelpen wij storingen.

Riool & verstoppingen

Wij leggen complete rioleringen aan, en doen reparaties aan bestaande riolen. Ook verhelpen wij verstoppingen, door o.a. het gebruik van een spuitwagen met camera inspectie.

Dak werkzaamheden

Wij doen diverse dak werkzaamheden, zoals het aanleggen van daken met dakbedekking, het repareren van daken, zink- en loodwerkzaamheden

Mechanisch ventilatie

Wij leggen complete mv installaties aan, en maken bestaande kanalen schoon.

Sanitair

Afmonteren van een wastafel tot aan een complete badkamer.

Contact

Mercuriusweg 2C
3113 AR, Schiedam

Tel. 010-4261878
E-mail. info@teyba.nl

Instagram